Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dovlecei crocanti

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 20m 

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am

detalii rețetă—

Cosulete cu legume si sos de parmezan

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 30m 

Un aperitiv cu sos cald, un aperitiv deosebit!

detalii rețetă—

Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Imi place sa pregatesc dovleci in fel si chip si avand multi anul acesta in gradina am inceput sa fac diverse

detalii rețetă—

Waffe cu spanac şi parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Waffele cu spanac şi parmezan sunt o idee minunata de gustari/aperitive cu care sa va surprindeti invitatii, sau o

detalii rețetă—

Crochete din cartofi cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 38m 

Crochetele din cartofi cu parmezan sunt aperitive delicioase si usor de preparat. Pe langa ca reteta este foarte

detalii rețetă—

Conopida pane cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru conopida pane aveti nevoie de oua, pesmet, alune, parmezan, faina, cimbru, ceapa verde si bineinteles,

detalii rețetă—

Dovlecei la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata dovleceii si se taie in patru pe lung. Se ung cu ulei de masline si se dau prin parmezan amestecat cu

detalii rețetă—

Batoane cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Parmezanul ras se amesteca cu untul la temperatura camerei, se adauga maioneza, usturoiul, patrunjelul tocat,

detalii rețetă—

Budinca de spanac cu carne si parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine.

detalii rețetă—