Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pasta de porumbe

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 

In fiecare toamna, dupa prima bruma, merg sa culeg poroambe, asa cum le zicem noi in zona Dobrogei. Mai sunt

detalii rețetă—

Jeleu de corcoduse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun corcodusele la fiert cu 2 l de apa, la foc mic. Dupa 10-20 de minute, se strecoara zeama si se amesteca apoi

detalii rețetă—

Jeleu de coacaze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Daca doriti sa realizati reteta jeleu cu coacaze, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: coacaze, zahar, apa.

detalii rețetă—

Jeleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se

detalii rețetă—

Jeleu de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se trec visinele crude prin sita iar sucul obtinut se amesteca impreuna cu zaharul. Se pun la fiert si se lasa pe

detalii rețetă—

Jeleu de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se trece prin sita zmeura, iar sucul obtinut se strecoara pana se limpezeste si se amesteca impreuna cu zaharul. Se

detalii rețetă—

Jeleu de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala gutuile, se taie in bucatele mici si se pun la fiert in apa. Dupa ce s-au fiert, se rastoarna pe o sita,

detalii rețetă—

Jeleu de coacaze rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb in apa coacazele, apoi se strecoara si se preseaza. Se adauga aceeasi cantitate de zahar piureului

detalii rețetă—

Jeleu de coarne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb 1 kg de coarne cu putina apa si se trec apoi prin sita. La 250 gr piure de coarne se adauga 250 gr zahar

detalii rețetă—

Jeleu de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Gutuile necojite, spalate si taiate se fierb in putina apa, se paseaza. Se fierb in continuare la foc mic, la

detalii rețetă—

Jeleu de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pregateste un sirop din apa si din zahar. Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte.

detalii rețetă—