Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gem de struguri

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 2h 

Toamna aceasta am avut struguri foarte dulci,era păcat să nu profităm de ei. O reţetă cu ingrediente

detalii rețetă—

Gem de gutui cu ghimbir

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de

detalii rețetă—

Dulceata de agrise si coacaze rosii

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

O bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei . Ea adora toate chestiile acre , asa ca am zis sa ii fac doua,

detalii rețetă—

Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gelfix

portii reteta 14 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 10m 

Dulceaţă de căpsuni reţetă. Am vrut o dulceata in care fructele sa ramana intregi iar pentru ca fructele de

detalii rețetă—

Marmelada de caise cu coaja

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand

detalii rețetă—

Dulceata de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciresele se curata de samburi, apoi se pun intercalate cu zaharul intr-un vas mare. Se lasa de seara si pana a doua

detalii rețetă—

Dulceata de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Visinele se curata de samburi si se amesteca apoi cu un kg de zahar. Se lasa pana a doua zi ca sa lase zeama.

detalii rețetă—

Coji de portocale confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata portocalele, se tin cojile in apa rece trei zile, schimband apa de doua ori pe zi. Se scurg de apa si se

detalii rețetă—

Marmelada de piersici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata fructele de coaja, se desfac in doua, eventual se taie felii subtiri si se acopera cu o cana de apa. Se

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala fructele si se curata de samburi. Se rup in doua si se pun intr-un vas mai mare, acoperite cu 1 kg de

detalii rețetă—

Gem de piersici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala fructele si se decojesc, dupa care se curata de samburi. Se despart in doua parti: o parte se pune in

detalii rețetă—

Dulceata de prune decojite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se pun prunele intr-o strecuratoare si se introduc in apa care clocoteste pentru doua minute. Se decojesc repede

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dupa spalare, caisele se curata de samburi, se desfac in doua, apoi se taie in 4 – 5 bucati, se pun intr-o

detalii rețetă—

Dulceata de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se aleg trei portocale de dulceata, cu coaja groasa si potrivit de mari. Se rad de coaja galbena, dar nu de tot, si

detalii rețetă—