Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogosari pentru iarna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se da apa cu zaharul si otetul in fiert, se adauga foi de dafin, frunze de telina, boabe de piper, boabe de msutar

detalii rețetă—

Salata de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de

detalii rețetă—

Muraturi asortate pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de

detalii rețetă—

Muraturi picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

La 1 l otet de vin se adauga 2 l de apa, 50 gr sare si 50 gr miere sau zahar, 10 boabe de piper, 15 boabe

detalii rețetă—

Castraveţi bulgăreşti reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Castraveţi bulgăreşti reţetă. Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri,

detalii rețetă—