Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie se face un sos alb potrivit de gros, dintr-o lingura de unt si

detalii rețetă—

Cozonac cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu ciocolata se asaza aluatul in tava, la fel ca la cozonacul cu smantana. Umplutura se face in

detalii rețetă—

Pasca cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca aveti nevoie de

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pregateste aluatul de pasca. Separat se bat ouale cu zaharul pentru umplutura. Se adauga faina in ploaie, apoi

detalii rețetă—

Cozonac cu ciocolata si nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut si se adauga doua lingurite de zahar. Se adauga o jumatate de cana de

detalii rețetă—

Prajitura Mignon cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Din 450 g ciocolata menaj, 80 g + 80 g unt taiat felii se pun intr-un vas la topit, dupa recomandarile de la

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo 1/2 cm. grosime si de marimea tavei in care se coace pasca. Se

detalii rețetă—

Umplutura de ciocolata pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se freaca ouale cu zaharul pina cind amestecul devine precum o crema. Peste crema obtinuta se pune faina, apoi se

detalii rețetă—