Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cozonac delicios cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru cozonacul cu nuca se moaie drojdia cu o lingurita de zahar si putin lapte caldut. Se freaca untul spuma cu

detalii rețetă—

Cozonac cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Din aluatul de cozonacul cu smantana se intinde o foaie groasa de circa 0,5 cm si de marimea tavii in care se

detalii rețetă—

Pasca cu branza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se prepara un aluat de cozonac din ingredientele de mai sus. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm, apoi se asaza

detalii rețetă—

Pasca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din

detalii rețetă—

Pasca cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pregateste aluatul de pasca. Separat se bat ouale cu zaharul pentru umplutura. Se adauga faina in ploaie, apoi

detalii rețetă—

Pasca cu crema de nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit.

detalii rețetă—

Pasca cu smantana I

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo ½ cm grosime si de marime tavii in care se coace pasca. Se

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Mucenici moldovenesti (de post)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se inmoaie zaharul si drojdia, impreuna cu putina apa calduta, acestea de pun in mijlocul unui pumn de faina

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo 1/2 cm. grosime si de marimea tavei in care se coace pasca. Se

detalii rețetă—

Cozonaci obisnuiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut (sa nu fie fierbinte, caci se opareste drojdia si nu mai creste aluatul),

detalii rețetă—

Pasca cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Intr-o cratita unsa cu unt sau cu margarina se pune o foaie de aluat cu grosimea de 2 cm. Pe margini se asaza o

detalii rețetă—

Cozonaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Aluatul pentru cozonaci se poate prepara dupa doua retete: Prima reteta: se inmoaie drojdia in 1 1/2 pahar de

detalii rețetă—