Aroma, culoare si delicatete, ca o zi de toamna!!
Se spala pepenele, apoi se taie in doua jumatati egale. O jumatate o curatam de miez cu o lingura, lasand cam 1 cm de miez pe coaja, cealalta jumatate taiem cateva feliute in cubulete mici, taiem si miezul de pepene rosu, in cubulete, strugurii ii spalam si ii culegem bobite, piersicile se taie si ele in bucatele mici.
Se hidrateaza geletina in 100 ml apa rece, apoi o topim la bain marie si o turnam in siropul de coacaze. Toate fructele se amesteca intr-un castronel si apoi se umple jumatatea de pepene galben, se preseaza usor sa se aseze fructele, apoi turnam deasupra lor siropul cu gelatina. Se da la rece cel putin 2-3 ore, apoi se taie felii si se servesc ca desert. Este delicios, racoritor si foarte apetisant!!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSunt deliciose si numai bune alaturi de ceva cald! Dar nu mai zic ca sunt perfecte pentru pachetelul de scoala sau de munca...
Desert cornuri pariziene umplute cu crema patiseraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii