Clafoutis cu cirese este foarte usor de preparat si iti va asigura succesul unui desert ce se va consuma rapid.
1. Ciresele le spalam, le curatam de samburi si codite. Le asezam intr-o tava unsa cu unt.
2. Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva zaharul si compozitia isi dubleaza volumul.
Adaugam pe rand laptele, sarea si la final faina cernuta. Amestecam pana la omogenizare, apoi turnam aceasta compozitie peste cirese.
3. Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 40 minute.
4. Dupa ce se raceste foarte bine,o pudram cu zahar pudra si o taiem.
Clafoutis-ul cu cirese se serveste de preferat rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosPentru ca sarbatorita se numeste Anka era musai sa dau si numele tortului tot Anka. La multi ani Anka !
Desert tort AnkaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii