Cine nu vrea sa guste un asa desert?
Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare, apoi cu zaharul. Se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic cu uleiul, apoi faina turnata in ploaie. Se dau la copt fiecare cate 15-20 minute, pana ce fiecare blat se rumeneste usor.
Se prepara crema, mixand frisca pana se intareste. Mixam si branzica de vaci cu piureul de castane, apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata. Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.
Se unge fiecare blat cu crema,apoi se asaza unul peste altul, presand usor cu mana. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura. Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeMinunat, minunat, minunat! Facut cu multa ciocolata si dragoste pentru surioara mea incredibila!
Tort de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii