Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Placinta cu mere, scortisoara si nuca

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
gatire reteta 45m 

O reteta de placinte cu mar si miez de nuca si gust de scortisoara delicioasa pe care o gatesc cu placere si care

detalii rețetă—

Prajitura cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prajitura cu mere are in compozitie zahar, ulei, oua, faina, mere, praf de copt, scortisoara si miez de nuca.

detalii rețetă—

Cuib de viespi delicios

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cuibul de viespi se prepara din drojdie, zahar, oua, lapte, apa, unt, miez de nuca si esenta de vanilie.

detalii rețetă—

Cornulete cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o

detalii rețetă—

Prajitura moldoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ard intr-un vas 100 gr de zahar. Cand incepe sa fiarba se adauga miezul de nuca si se amesteca bine, dupa care

detalii rețetă—

Prajitura cristalina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se zdrobesc biscuitii si se omogenizeaza cu doua linguri de zahar si cu miezul de nuca macinat. Se topeste untul si

detalii rețetă—

Prajitura cu frisca si cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu miezul de nuca si cu zaharul. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Feeria zanelor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se zdrobesc biscuitii digestivi si se omogenizeaza cu untul frecat si zaharul pudra. Se adauga doua linguri de

detalii rețetă—

Prajitura in forma de arci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Taie blatul patrate de 4x4 cm, stropeste-i cu 1 fiola de esenta de rom. Presara cu aproximativ 60-80 g miez de nuca

detalii rețetă—

Prajitura cu alune si nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bat albusurile spuma tare, adaugandu-se un praf de sare si o cana de zahar. Se incorporeaza miezul de nuca

detalii rețetă—

Rulada fina cu ness

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie

detalii rețetă—