Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Faguri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru desertul de faguri ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare, apoi am adaugat pe rand zaharul,

detalii rețetă—

Prajitura Caterinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac.

detalii rețetă—

Prajitura Alba ca Zapada delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.

detalii rețetă—

Ciupercute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a realiza aceasta reteta de ciupercute, sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, ulei, lapte,

detalii rețetă—

Prajitura cu amoniac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu amoniac sunt necesare urmatoarele ingrediente: amoniac,

detalii rețetă—

Prajitura cu jumatati de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul

detalii rețetă—

Prajitura economica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Laptele se bate impreuna cu uleiul , se adauga putina sare, amoniacul stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de

detalii rețetă—

Prajitura cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mierea se freaca impreuna cu galbenusurile. Se adauga apoi zaharul, albusurile batute spuma tare, amoniacul stins

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca si crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine cu zaharul galbenusurile, iar albusurile se bat spuma cu putina sare si se amesteca cu amoniacul,

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zaharul se pune la caramelizat, se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se leaga siropul. Se lasa apoi la racit. Se

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul

detalii rețetă—

Prajitura cu marmelada si glazura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1

detalii rețetă—

Prajitura cu visine si budinca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul

detalii rețetă—

Prajitura Alba-ca-Zapada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca oul cu zaharul si se adauga faina in ploaie, amestecand continuu si avand grija sa nu se formeze

detalii rețetă—