Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Napolitane cu nuca, stafide, rahat, merisoare, glazurate cu crema de cacao

portii reteta 24 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:10m 

O praji de te lingi pe degete... O combinatie intre dulcele dat de stafide si rahat si merisoarele putin acrisoare.

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si glazura de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prajitura cu branza si glazura de cacao este o prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de 300 g branza de

detalii rețetă—

Prajitura cu glazura de ciocoalata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Prajitura cu glazura de ciocolata este ideala pentru post. Contine ingrediente precum; faina, zahar, nuca, stafide,

detalii rețetă—

Prajitura Dobos cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.

detalii rețetă—

Chec glazurat in doua culori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de chec glazurat in doua culori sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar,

detalii rețetă—

Prajitura cu napolitana si glazura de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem

detalii rețetă—

Prajitura cu cacao - (de post)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se amesteca toate foarte bine(se foloseste mixerul).Se tapeteaza o tava si se da la cuptor pentru 45-50min. Se

detalii rețetă—