Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOPasca fara aluat cu branza de vaci

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 

Pasca fara aluat este solutia perfecta pentru acele momente in care chiar nu mai faci fata tuturor treburilor, dar

detalii rețetă—

Pasca cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pasca cu branza este un preparat traditional de Pasti ce se poate pregati pana de Rusalii conform traditiei.

detalii rețetă—

Pasca poloneza clasica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de

detalii rețetă—

Pasca impletita pentru Paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pasca este un element nelipsit de pe masa de Paste. Sunt o multime de retete de pasca, dar cea impletita este

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata si branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau

detalii rețetă—

Pasca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Reteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca

detalii rețetă—

Pasca fara aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Pasca fara aluat este un preparat pentru meniul de Paste traditional. La baza retetei stau urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Pasca delicioasa cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pasca delicioasa cu branza aluatul se face din 250 g faina, 125 g unt, 120 g zahar, 3-4 galbenusuri.

detalii rețetă—

Pasca cu branza si glazura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.

detalii rețetă—

Pasca nemteasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.

detalii rețetă—