Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prajitura de argint

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru prajitura de argint din toate ingredientele se face o coca moale ca de clatite, se coace pe dosul tavii,

detalii rețetă—

Tarta racoritoare cu nuca, sos caramel si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se monteaza cutitul de plastic la robot. Se pun ingredientele pentru blat si se amesteca la turatie mare pana cand

detalii rețetă—

Tarta cu piersici si crema de vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se monteaza cutitul de plastic la robot. Se pun ingredientele pentru blat si se amesteca la turatie mare, pana cand

detalii rețetă—

Tarta cu caise si crema de martipan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru a pregati blatul tartei, frecati intr-un vas untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati faina amestecata cu

detalii rețetă—

Placinta cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un aluat din ½ kg faina, 250g margarina, 1 galbenus de ou, 6 linguri de zahar, 1 lingura de otet, 1 varf

detalii rețetă—

Prajitura de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura de zahr ars foile se fac din 3 oua intregi, o lingurita de otet, un varf de cutit de bicarbonat.

detalii rețetă—

Baclava buna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru baclavaua buna se framanta un aluat si se da la rece timp de o ora, apoi se face o turta cam de 2-3 muchii

detalii rețetă—

Prajitura cu cafea si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se cerne faina si se amesteca cu un varf de cutit de drojdie uscata, cu zaharul si cafeaua. Se incorporeaza in

detalii rețetă—

Tarta cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se amesteca bine 70 g unt cu zaharul. Se adauga ouale intregi, faina, praful de copt, laptele si un varf de cutit

detalii rețetă—

Cremes cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Batem 4 oua cu 150 g zahar pana obtinem o spuma, apoi adaugam 100 g stafide, 100 g bucati de nuci iar la urma 150 g

detalii rețetă—

Cornulete de branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cantitati egale de branza, faina si unt, un varf de cutit de sare si putin zahar se framanta si se lasa la dospit o

detalii rețetă—

Fojetaj cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se

detalii rețetă—

Cremes

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Alautul se intinde subtire cat grosimea unei lame de cutit, se taie in doua si se coace. Preaparam crema amestecand

detalii rețetă—

Fursecuri cu nuci de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca margarina spuma cu zaharul,se adauga romul,un virf de cutit de sare,putina coaja de lamiie rasa, apoi

detalii rețetă—