Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Deliciul verii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Deliciul verii este o prajitura gustoasa cu caise. Se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se

detalii rețetă—

Minieclere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Minieclerele sunt delicioase si foarte usor de pregatit. Pentru aceasta reteta de ecler trebuie sa folositi 150 g

detalii rețetă—

Prajitura delicioasa cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Prajitura delicioasa cu cacao este foarte simplu de realizat.Pentru aceasta reteta de prajitura cu cacao trebuie sa

detalii rețetă—

Tarta cu capsune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Tarta cu capsune este o prajitura delicioasa. Pentru aceasta reteta de prajitura cu capsuni aveti nevoie de 200 g

detalii rețetă—

Briose cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Briose cu lamaie sau muffins cu lamaie este o reteta simpla de prajituri a carei preparare dureaza mai putin de 20

detalii rețetă—

Prajitura cu piscoturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Preparam foile cu miere. Punem la fiert pentru 2 minute amestecul de oua, unt, zahar, miere, lapte. Dupa ce am luat

detalii rețetă—

Rulada de capsune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se incinge cuptorul la 200gr. Pentru aluat - se spala lamaia, se zvanta si i se rade coaja. Se bat bine - cu

detalii rețetă—

Fursecuri cale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu

detalii rețetă—

Ceva cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Intr-un castron punem faina, 130 gr unt, zaharul vanilat, praful de copt, 100 gr zahar , sarea, si cele 2 oua si

detalii rețetă—

Placinta cu gutui si gem de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Intr-un vas se bate untul crema. Se incorporeaza zaharul si se mai bate 2 minute, apoi se adauga ouale si se mai

detalii rețetă—

Prajitura Barbara,cu rubarba si bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

3 oua se „divorteaza in galbenus si albus. Untul se mixeaza spumos,cremos cu zaharul. Se adauga

detalii rețetă—

Prajitura cu mac si caise, pufoasa zemoasa lecker

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

1. Korinthehle (stafidele) se inmoaie in rom 2. Ouale se „divorteaza in „galben si „alb 3.

detalii rețetă—

Tarta cu maracuia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

a) Aluat: 1. Mixam ouale cu zahrul pana devine o spuma. 2. Turnam untul moale/topit, dar nu cald, la

detalii rețetă—

Prajitura Teo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Prajitura Teo este o prajitura delicioasa cu blat de vanilie si crema de cacao. Faina se omogenizeaza in cca 200 ml

detalii rețetă—