Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Galuste cu caise

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 10m 

• spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert • dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si

detalii rețetă—

Galuste cu prune

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 10m 

• spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert • dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă adaptata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tiramisu reţetă adaptata este clasicul desert tiramisu ce imbraca haine de sarbatoare cu arome de turta dulce si

detalii rețetă—

Briose cu vin fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu vin fiert sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, zahar, oua,

detalii rețetă—

Tarte cu piure de mere si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Merele se curata de coaja, se taie in bucati mai mari si se pun la fiert in apa pentru 7-8 minute. Se scurg de apa

detalii rețetă—

Prajitura cu piscoturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Preparam foile cu miere. Punem la fiert pentru 2 minute amestecul de oua, unt, zahar, miere, lapte. Dupa ce am luat

detalii rețetă—

Alivanca moldoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Malaiul se opareste cu lapte fiert. Branza de vaci se freaca cu 50 g zahar si ouale, pana ce se obtine o pasta

detalii rețetă—

Rulada turceasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Jumatate din cantitatea de lapte o punem la fiert. Zaharul il amestecam cu faina, apoi "desfacem" totul

detalii rețetă—

Choux a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dacat tot am avut curajul sa incerc eclere... urmatorul pas este sa fac si choux a la creme... dupa aceeasi

detalii rețetă—

Prajitura aromata cu gris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

CREMA: Se pune la fiert 1 litru de apa cu un pahar si jumatate de zahar. Dupa ce a clocotit, se toarna 'in

detalii rețetă—

Prajitura cu lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se pune la fiert laptele in care s-a dizolvat zaharul si faina. Se adauga coaja unei lamai (nu am ras-o, am

detalii rețetă—

Mini diplomat cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Laptele, zaharul,ouale, si cele doua prafuri de budinca se amesteca si se pun la fiert pe baie de aburi ,

detalii rețetă—