Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Savarine cu aluat dospit si fructe exotice

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 25m 

Culoare si savoare, atat de simplu!

detalii rețetă—

Melcisori cu nuca si gem de macese

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de

detalii rețetă—

Prajitura cu nectarine si prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la

detalii rețetă—

Prajitura cu aluat dospit, smantana si pere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu

detalii rețetă—

Savarina din aluat dospit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru savarina din aluat dospit se cerne faina intr-un vas mai mare. Se face loc la mijloc, se pune drojdia, 1/2

detalii rețetă—

Savarina cu frisca falsa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara aluatul de savarina din faina, lapte, drojdie si se amesteca bine. Se lasa la dospit, dupa care se

detalii rețetă—

Poale-n brau

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un

detalii rețetă—

Gogosi (aluat dospit)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Drojdia se fermenteaza cu lapte caldut, la caldura. Faina se pune intr-un vas (sa aiba loc sa dospeasca) se

detalii rețetă—

Placinta cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Placinta cu branza este o retete care cunoaste foare multe variatii: de la cele cu aluat dospit, la cele cu aluat

detalii rețetă—

Cornulete cu parizer si telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac

detalii rețetă—

Prajituri delicioase "cuib de viespe" cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din ingrediente se prepara un aluat, care se lasa la dospit circa 3-4 ore. Cand aluatul a crescut, se intinde pe

detalii rețetă—

Tarta cu struguri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se amesteca laptele cu drojdia si zaharul. Se lasa 15 min apoi se incorporeaza in faina impreuna cu untul topit. Se

detalii rețetă—