Se freaca untul cu smintina si sarea, se adauga treptat faina, se framinta repede, se formeaza o minge si se da la rece timp de 2 ore. Se intinde o fo
Se freaca untul cu smintina si sarea, se adauga treptat faina, se framinta repede, se formeaza o minge si se da la rece timp de 2 ore. Se intinde o foaie cit forma de tort. Se aseaza in forma unsa si se coace la foc iute. Deasupra, se aseaza capsunile spalate si scurse bine, apoi smintina frecata cu zahar se toarna printre ele in forma de arabescuri si se stropeste cu rom.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosVa doresc din suflet sa aveti Sarbatori fericite, cu sanatate, bucurii, impliniri si belsug pe masa. Sa va bucurati de...
Muschiulet fraged de porc imbracat in baconIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii