Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort Moca cu crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tortul Moca cu crema de cafea se incalzeste bine un castron, tinandu-l cateva minute cu apa clocotita pe

detalii rețetă—

Tort cu spuma espresso si amarettini

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Tortul cu spuma espresso si amarettini este un deliciu culinar care contine oua, zahar, vanilie, cafea si faina.

detalii rețetă—

Tort cu crema de cafea si albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi nucile prajite, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se

detalii rețetă—

Tort din biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si

detalii rețetă—

Tort de alune cu frisca si cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se freaca bine margarina cu zaharul. Se adauga oul, faina si alunele care au fost macinate in prealabil. Se

detalii rețetă—

Tort cu crema de cafea din blat cu foi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat ouale intregi cu zaharul si cu laptele, folosind un tel, pana cand amestecul devine omogen. Peste amestec se

detalii rețetă—

Tort cu crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pun albusurile intr-un vas emailat si se bat spuma tare cu 200 gr zahar pus cate putin. Operatia se face la

detalii rețetă—

Tort de Craciun cu glazura de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Zaharul pudra se freaca cu galbenusurile pana la albirea compozitiei. Se adauga migdalele curatate, uscate si

detalii rețetă—

Tort de castane cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si albusurile

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o

detalii rețetă—

Tort de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se

detalii rețetă—

Tort de nuci cu crema de cafea si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul Frecam spuma galbenusurile cu zaharul pudra. Adaugam adauga nucile pisate marunt si albusurile

detalii rețetă—

Tort de alune cu crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Blatul. Se freaca ouale cu zaharul pudra, se adauga alunele prajite si rasnite si pesmetul fin pisat. Dupa

detalii rețetă—