Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort Flavia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Se pun nucile, zaharul, cacaoa si apa intr-un vas de cca 2 kg. si se amesteca pe foc mic pina cind compozitia

detalii rețetă—

Tort cu nuci si boneta de frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Untul se bate cu mixerul si se omogenizeaza zaharul. Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca in compozitia de

detalii rețetă—

Tort Printesa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Se bat albusurile spuma foarte tare si se dau deoparte. Se rupe ciocolata in bucatele mici si se pune intr-un

detalii rețetă—

Tort de vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si vanilia pina cind se albesc. Se adauga pesmetul cernut prin sita deasa,

detalii rețetă—

Tort cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga pesmetul,

detalii rețetă—

Tort Cabana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se framinta toate ingredientele la un loc (fara cele incluse la Crema), se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o

detalii rețetă—

Tort cu mere si crema de zahar ars

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Merele se rad si se pun in tava sau o cratita care a fost tapetata cu zahar ars. Peste mere se mai presara putin

detalii rețetă—

Tort cu mere si dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca apoi cu 150 gr. de zahar tos pina se obtine o crema.

detalii rețetă—

Tort de portocale cu rom si piscoturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-un castron, se freaca ouale intregi cu zaharul, pentru a se obtine o crema spumoasa. Se desfac apoi foile de

detalii rețetă—

Tort cu capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:50m 

Se freaca untul cu smintina si sarea, se adauga treptat faina, se framinta repede, se formeaza o minge si se da la

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca untul spuma, se adauga pe rind cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu biscuti de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma.

detalii rețetă—

Tort de biscuiti cu serbet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se aseaza biscuitii intregi pe un platou dreptunghiular, se stropesc cu cafea indulcita, se ung cu un strat de

detalii rețetă—

Tort din piscoturi de sampanie cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de

detalii rețetă—