Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tiramisu reţetă cu capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru Tiramisu reţetă cu capsuni separam albusurile de galbenus. Galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul

detalii rețetă—

Tort de Valentine's day

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Am facut o compozitie de chou (eclere): 250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare,

detalii rețetă—

Turta insiropata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se amesteca 70g unt cu vanilia, zaharul si galbenusurile, pana cand se obtine o compozitie spumoasa. Se adauga

detalii rețetă—

Tort de mere Marina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1. 1 kg de mere se curata si taie felii. 2. Se face prima compozitie: se amesteca faina, zaharul, untul si

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

1. BLAT Am mixat untul cu zaharul. Am adaugat ouale si vanillina. Ciocolata am topit-o pe baie de

detalii rețetă—

Tort Franco

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Blat I: Am mixat bine untul cu zaharul. Am adaugat cate un ou amestecand bine dupa fiecare. In aceasta

detalii rețetă—

Tort cu ciocolata si mascarpone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Blatul se face prima data. Pentru asta se bat 3 oua (intregi), 75g zahar. Se amesteca 75g faina, 25g cacao, 2g praf

detalii rețetă—

Tort cu mascarpone

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Acest delicios tort cu branza mascarpone mai are in compozitie lapte, faina, unt, zahar, oua, budinca cu gust de

detalii rețetă—

Tort de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Untul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele,

detalii rețetă—

Tort rapid cu frisca si pepene rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati pe rand ouale, miezul de nuca, ciocolata topita si zaharul vanilat.

detalii rețetă—

Tort „Maria"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa albusurile si se bat spuma cu 200 gr zahar pana cand nu se mai simt cristalele de zahar in compozitie.

detalii rețetă—

Tort de mere cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se rad mai multe mere si se amesteca cu zaharul vanilat. Se da compozitiei forma de tort si se imbraca in multa

detalii rețetă—

Tort de pandispan cu crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se face o crema, iar volumul compozitiei a crescut de 2-3 ori.

detalii rețetă—

Tort de Craciun cu glazura de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Zaharul pudra se freaca cu galbenusurile pana la albirea compozitiei. Se adauga migdalele curatate, uscate si

detalii rețetă—