Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prajitura cu piure de castane si crusta de nuci

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

Toamna dulce pe platou!

detalii rețetă—

Tort cu biscuiti, cu piure de castane si macese

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

Pentru concurs retete de primavara. O reteta delicioasa dedicata celor dragi in zilele calde de primavara!

detalii rețetă—

Triunghiuri cu banane si ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Am batut ouale in bol cu zaharul. Am adaugat bananele facute piure cu 1 lingura de miere, 50 gr. unt , 200 gr

detalii rețetă—

Tort de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierb gutuile in apa si se dau prin sita. Se obtine 300 g piure, care se pune intr-un castron sa se raceasca,

detalii rețetă—

Tort de castane cu fondant alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Blatul. Piureul de castane dat prin sita, migdalele si pesmetul de biscuiti se inmoaie cu lapte, asa ca sa nu fie

detalii rețetă—

Tort de castane insiropat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina.

detalii rețetă—

Tort de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat ouale si zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina

detalii rețetă—

Tort de castane cu frisca pralinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina

detalii rețetă—

Tort cu glazura de ciocolata si castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se dau castanele curatate si fierte prin sita ca sa se obtina cantitatea necesara de piure. Se amesteca cu faina.

detalii rețetă—

Tort de alune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale si zaharul puternic si cand compozitia sta pe tel se adauga faina si piureul de castane. Se

detalii rețetă—

Tort "in viteza"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se amesteca piureul cu frisca batuta in prealabil si se intinde amestecul peste foile taiate de blat.

detalii rețetă—