Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tortulet de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pt blat se amesteca bine toate ingredientele ,se toarna compozitia in forma tapetata cu foaie de copt pana trece

detalii rețetă—

Tort de capsuni cu crema de branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se asaza baltul pe un platou, se unge cu gem si se asaza de jur imprejur inelul de la o forma de tort Se

detalii rețetă—

Tort cu zmeura si crema cappucino

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face un blat obisnuit: se bat ouale cu zaharul, se adauga praful de copt, esenta si usor faina in ploaie.

detalii rețetă—

Tort Mickey Mouse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 

Blat: 6 oua intregi, 6 linguri de apa si 500g zahar se bat bine de tot. Se adauga in ploaie 500g de faina

detalii rețetă—

Tort cu crema de ciocolata

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 4h 

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare, ca pentru bezea, apoi adaugam zaharul in ploaie

detalii rețetă—

Tort cu inghetata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma tare, se adauga apa, vanilia si zaharul in ploaie, se mai bate putin si apoi se inglobeaza

detalii rețetă—

Tort cu crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ouale si se separa galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul. Peste crema se pune pesmetul, in ploaie,

detalii rețetă—

Tort cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Smantana se bate spuma cu zaharul tos si vanilat. Doua bucati de gelatina se inmoaie in lapte timp de 10 minute, se

detalii rețetă—

Tort rusesc cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

aie marunt coaja de portocala si lamaie cu zahar si stropeste-le cu rom, impreuna cu stafidele. Inmoaie-le timp de

detalii rețetă—

Tort de portocale simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rade coaja de portocala peste zahar, dupa care se freaca galbenusurile 30 min cu zaharul. Pesmetul fin cernut se

detalii rețetă—

Tort de castane cu fondant alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Blatul. Piureul de castane dat prin sita, migdalele si pesmetul de biscuiti se inmoaie cu lapte, asa ca sa nu fie

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu nuci prajite si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Zaharul pudra se inmoaie pe foc mic cu apa, adaugandu-se apoi nucile prajite si pisate mare si ciocolata topita in

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o

detalii rețetă—