Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulada cu cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi

detalii rețetă—

Prajitura cu blat de albus

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cite putin, apoi nuca macinata. Se pune in tava unsa, tapetata cu

detalii rețetă—

Tarte cu capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Untul, zaharul, zaharul vanilat si ouale se bat spuma. Se incorporeaza laptele apoi faina si praful de copt. Se ung

detalii rețetă—

Tarta cu brinza si portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca rece, sucul

detalii rețetă—

Tarta cu prune uscate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Prunele se taie in bucati mici si se pun sa se moaie in ceai fierbinte. Se rastoarna apoi in strecuratoare si se

detalii rețetă—

Clatite cu banane si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale batute, laptele si untul topit. Se coc clatite in tigaia de

detalii rețetă—

Alivenci cu branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Reteta de alivenci cu branza de oi e foarte usor de preparat. Iata cum se pregatesc aceste aperitive!

detalii rețetă—

Prajitura cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se freaca ouale cu zaharul si uleiul. Se pune un pahar de iaurt si unul plin de faina si se ameteca 10 minute. Se

detalii rețetă—

Crema alba cu zmeura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind

detalii rețetă—

Iglu de bezea

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30

detalii rețetă—

Fructe uscate in foetaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Fructele uscate se pun la inmuiat in ceai vreo 2 ore apoi se scurg si se taie bucati mici. Prepararea

detalii rețetă—

Gogosi cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se

detalii rețetă—

Galuste cu caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Brinza se amesteca impreuna cu faina si ouale si se se lasa sa stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se

detalii rețetă—

Clatite aromate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Galbenusele se bat cu 110 g zahar in bain-marie. Se dizolva inauntru gelatina muiata in prealabil. Se lasa sa se

detalii rețetă—