Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prajitura cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se freaca spuma ouale si zaharul, apoi se adauga treptat faina, praful de copt, mierea(calduta) si

detalii rețetă—

Gogosi cu crema (chox-uri)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata,

detalii rețetă—

Prajitura cu marmelada si albus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, apoi faina si coaja de lamiie. Se face o

detalii rețetă—

Budinca falsa de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se

detalii rețetă—

Budinca de orez cu aroma de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, se lasa sa se scurga bine. In acest

detalii rețetă—

Limbi de pisica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru aluat se amesteca 80 g ciocolata cu untul si zaharul vanilat, pana avem o masa cremoasa. Se incorporeaza

detalii rețetă—

Biscuiti spritati cu alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca foarte bine ingredientele si se fac forme cu masina speciala de biscuiti spritati. Se pun in tava

detalii rețetă—

Tort Marilena cu lichior

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa

detalii rețetă—

Melcisori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Faina, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul se amesteca in robotul de bucatarie. Aluatul se imparte in

detalii rețetă—

Stelute cu jeleu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa

detalii rețetă—

Cuburi cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Faina se framanta cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se lasa aluatul la rece 60 min.

detalii rețetă—

Blute cu nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul

detalii rețetă—

Strudel special cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se separa ouale, albusele se bat spuma

detalii rețetă—