Mancare copii

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Plachie de calcan si biban de mare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru plachie de calcan si biban de mare punem 4-5 linguri ulei intr-un vas yena, asezam ceapa tocata, apoi

detalii rețetă—

Pui copt in lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Pentru puiul copt in lapte punem intr-o tigaie 50 g unt cu 4 linguri de ulei si rumenim pe toate partile bucatile

detalii rețetă—

Ciorba delicioasa de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ciorba delicioasa de legume se adauga intr-o oala de 4-5 litri 4 linguri de ulei, o cana cu apa si se pun la

detalii rețetă—

Tocanita de perisoare de pasare cu gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita aveti nevoie

detalii rețetă—

Paine cu ou si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale se bat bine, se pune putina sare si dupa ce sunt batute bine se adauga si putin lapte. Se pune tigaia cu lei

detalii rețetă—

Cartofi la cuptor in doua culori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

1. Se taie cartofii in cubulete si se spala. 2. Intr-un vas de Jena uns cu margarina sau unt se pun cartofii,

detalii rețetă—

Baby pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc.

detalii rețetă—

Briose cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea

detalii rețetă—