Mancaruri

Reteta Castane coapte

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
Alexandra_Asofiei postat de
Postat pe: 02-11-2018
Adaugă în cartea de bucate
Ies la fel de bune ca si cele coapte pe jar, secretul este sa alegem castanele mari

ingrediente

4 portii

   1 kg de castane
   sare grunjoasa

mod de preparare

Spalam bine castanele, apoi le taiem pe laterale, dar nu de jur imprejur, iar la capatul rotunjit le mai facem o taietura mai mica pentru a forma o cruce. Taietura trebuie sa fie doar superficiala, atat cat sa taie coaja precum se poate vedea in imagine.
Asezam in tava folie de aluminiu, apoi castanele. Le stropim cu putina apa, apoi presaram sare grunjoasa din belsug.
Le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru cca. 50 de minute.
Cand sunt gata, trebuie sa fie moi, dar nu uscate.
Se servesc alaturi de un pahar de must.
Incearca si Vinete cu parmezan
Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.