Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui picant thai pan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Aceasta reteta de pui nu este chiar atat de picanta ca reteta originala thailandeza. Se pune intr-un vas puiul

detalii rețetă—

Piept de pui cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb, boia dulce, praf de usturoi, sare si ghimbir. Se adauga

detalii rețetă—

Sunca gratinata in stil florentin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca. Se adauga spanacul oparit si condimentat cu

detalii rețetă—

Friptura de porc Peruzele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se face cate o crestatura pe suprafata carnii dar si in adancime si se introduc fructele uscate, cateii de usturoi,

detalii rețetă—

Pui umplut cu garnitura si sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Am umplut pieptul cu brinza Feta (eu am sfarimat-o si amestecat-o cu marar, praf de usturoi (in loc de usturoi) si

detalii rețetă—

Chicken Rubin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o

detalii rețetă—

Rulada din carne de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se desface carnea in 2 fasii (ca aluatul) si se spala bine. presori un praf de sare shi le lasi sa le patrunda. Se

detalii rețetă—

Pui fracasse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de

detalii rețetă—