Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Carnati rulati pe frigarui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui

detalii rețetă—

Pui crocant cu pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare

detalii rețetă—

Frigarui cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se

detalii rețetă—

Frigarui cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa curatata, ardeii taiati cubulete si un carnat (in lungime) se pun pe betisoare de frigarui, alternand. In

detalii rețetă—

Frigarui iraniene de miel Kabab Hosseini

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime. Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4

detalii rețetă—

Chicken satay

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie pieptul de pui fasii subtiri de aprox. 1 cm grosime, cat de lungi se poate, si se pun pe betisoare (ca la

detalii rețetă—

Friptura de miel cu cimbru si vin alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare,

detalii rețetă—

Frigarui cu cirnaciori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. Se pun bucatelele de carne pe betisoare speciale, care se

detalii rețetă—