Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Se cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi
detalii rețetă—Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc
detalii rețetă—Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin
detalii rețetă—Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si
detalii rețetă—Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o
detalii rețetă—1.Din oasele de pe pulpele de fazan preparam un sos. Se fierb pana scade lichidul la jumatate. Se taie marginile
detalii rețetă—se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe