Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui in stil marocan cu linte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceasta reteta marocana cu carne de pui si linte este una foarte gustoasa satioasa. Pentru prepararea acestei

detalii rețetă—

Rulada de porc cu sos de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Muschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate

detalii rețetă—

Cotlete de porc, sos dovleac si caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cotletele se sareaza si pipereaza si se pun in tava la cuptor pana se rumenesc bine (eu le-am tinut cca 30 minute

detalii rețetă—

Limba de vita cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm

detalii rețetă—

Mancare din carne de gasca cu caise uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Bucatile de gasca (pipota, pulpele ai spatele) se rumenesc in ulei si se toarna deasupra apa cat sa le acopere. Se

detalii rețetă—

Pulpe de iepure salbatic cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca

detalii rețetă—

Costite la gratar in sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

1. piersicile se oparesc si se cojesc 2. caisele se curata de coaja si ambele sa toaca marunt 3. se

detalii rețetă—

Caise cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pasarea taiata bucati se inabusa si se lasa apoi sa fiarba cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce carnea este

detalii rețetă—