Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Papoutsakia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Papoutsakia sau Vinete umplute cu carne este o delicioasa mancare greceasca. Pentru a pregati aceasta reteta aveti

detalii rețetă—

Hasenpfeffer (ragout de vinat)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in

detalii rețetă—

Ragut din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se

detalii rețetă—

Ragout din resturi de friptura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se toaca ceapa marunt si se caleste intr-o ceasca de ulei si o ceasca de apa. Cand ceapa devine sticloasa, se

detalii rețetă—

Macaroane gratinate cu ragout

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

1. Se curata legumele, se spala. Ceapa, usturoiul, morcovul si telina se taie marunt. Rosiile se curata de pielite

detalii rețetă—

Ragout de muschi de porc flambat si afine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

In ulei fierbinte se caleste ceapa rosie tocata marunt, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se caleste impreuna

detalii rețetă—

Pulpa de curcan impanata si ragout de castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata.

detalii rețetă—

Pulpa de porc cu ragout

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert

detalii rețetă—

Moussaka de mouton

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa se rumeneasca si apoi se toaca: 6 vinete se taie in jumatati pe lungime

detalii rețetă—

Ragout Bologna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se

detalii rețetă—