Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bait pentru carne de vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Afla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat

detalii rețetă—

Friptura de vita marinata cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un

detalii rețetă—

Pui iute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Acest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume.

detalii rețetă—

Friptura de caprioara cu garnitura de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se

detalii rețetă—

Snitel de porc mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se

detalii rețetă—

Fazan in frunza de vita de vie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se

detalii rețetă—

Rulada de cotlet cu pasta de mici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel

detalii rețetă—