Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crochete din sunca cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crochete din sunca cu cascaval sunca se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se

detalii rețetă—

Snitel vienez de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Snitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel aveti nevoie de piept de pui, oua, pesmet,

detalii rețetă—

Aripioare crocant de gustoase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru aripioare crocant de gustoase veti avea nevoie de aripi de pui, lapte batut, pesmet, susan si condimente.

detalii rețetă—

Copan pane cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru preparare de copan pane cu sos picant se condimenteaza copanele cu sare si piper. Se trec prin faina

detalii rețetă—

Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia este un delicios fel principal care se pregateste in mai putin de o

detalii rețetă—

Snitel de pui cu crusta dubla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Snitel de pui cu crusta dubla este una dintre aperitivele simplu de realizat. Pentru a pregati reteta ingredientele

detalii rețetă—

Aripioare crocante cu porumb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aripioare crocante cu pui este o reteta delicioasa, pentru care aveti nevoie de doar cateva ingrediente: 16

detalii rețetă—

Snitel din piept de pui cu piure de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pieptul de pui sarat si taiat mai subtire se da prin lapte, faina, ou batut si apoi pesmet. Cartofii se fierb in

detalii rețetă—

Pui crocant cu pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare

detalii rețetă—

Ficat pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet.

detalii rețetă—

Vitel in mantou de foi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:25m 

Se decongeleaza aluatul de foi. Ciupercile uscate se inmoaie in apa calda. Se amesteca pesmetul cu branza de vaci,

detalii rețetă—

Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare

detalii rețetă—

Snitel milanez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in

detalii rețetă—

Snitel de vita cu ierburi aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si

detalii rețetă—