Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piept de rata cu gutui caramelizate in miere si gem de afine

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 

Un gust minunat si parfumat, iar aceasta combinatie este mai mult decat grozava!

detalii rețetă—

Escalop de vitel aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru escalop de vitel carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le

detalii rețetă—

Piept de pui cu menta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop.

detalii rețetă—

Escalop de vitel cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de

detalii rețetă—

Rulada de porc cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem

detalii rețetă—

Rulada cu praz si ghimbir

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rulada cu praz si ghimbir este o mancare cu carne de porc si ciuperci delicioasa. Curatam carnea de pielite si

detalii rețetă—

Pulpe de pui umplute cu orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa

detalii rețetă—

Curry de porc cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea o spalam, o stergem si o taiem cubulete mici. Ceapa o ticam marunt, la fel si cateii de usturoi.

detalii rețetă—

Rata la protap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Rata la protap este o mancare de carne de pasare deosebita si foarte delicioasa. O rata curatata, viscerata o ungem

detalii rețetă—

Pui cu rozmarin, miere si lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam mierea cu lamaie, boia de ardei si rozmarin apoi ungem pulpele pe ambele parti cu acest amestec.

detalii rețetă—

Friptura cu sos dulce

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prajim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ghimborul si curry, amestecam 2-3 minute, iar daca scade zeama mult,

detalii rețetă—

Coaste de porc cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o

detalii rețetă—

Coaste de porc cu mustar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Spalam feliile de carne, le stergem, le taiem si le batem. Le saram pe ambele parti, presaram cu piper si o parte o

detalii rețetă—

Rulada de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un

detalii rețetă—