Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gulas de vitel

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 5h 

Un gulas facut de mine trebuie sa contina in mod evindent: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa

detalii rețetă—

Frigarui din muschiulet de pui

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 3m 

• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron

detalii rețetă—

Mancare italiana de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Mancarea italiana de pui este chiar simplu de pregatit, are condimente cu aroma de vara, si este absolut

detalii rețetă—

Costite lipicioase la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Costitele lipicioase la cuptor sunt usor de facut si se topesc in gura pur si simplu. Din cauza varietatii de

detalii rețetă—

Lebar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Lebarul este traditional pentru masa de Craciun, se face dupa taierea porcului, din maruntaie si condimente si este

detalii rețetă—

Costite de miel la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Costitele de miel la cuptor sunt foarte usor de facut si aceasta reteta va garanteaza ca friptura va fi pe placul

detalii rețetă—

Rulouri de pui cu ou

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele. Amestecam condimentele si

detalii rețetă—

Perisoare in sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru perisoare in sos pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut

detalii rețetă—

Escalop cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu

detalii rețetă—

Piept de pui cu menta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop.

detalii rețetă—

Aripioare in sos dulce acrisor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.

detalii rețetă—

Caltabosi dupa reteta traditionala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:40m 

Pentru caltabosi dupa reteta traditionala condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. Tot

detalii rețetă—

Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie este o reteta pentru Craciun deosebit de gustoasa.

detalii rețetă—

Praz cu masline si carne de pui

complexitate reteta Redusa 

Prazul cu masline si carne de pui este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de praz,

detalii rețetă—