Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mancare de rata rece, cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ca orice mancare servita rece, se prepara cu untdelemn. Se rumenesc bucatile de carne. Se parat, se rumenesc

detalii rețetă—

Ficat si rinichi de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Atit ficatul cit si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu

detalii rețetă—

Miel cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce

detalii rețetă—

Creier cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la

detalii rețetă—

Limba in sos de smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se fierbe limba si se taie in bucati de grosimea unui deget. Intr-o cratita se pune untdelemn in care se prajeste

detalii rețetă—

Cotlete cu piure de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se

detalii rețetă—

Gaina cu sos picant de la Bunica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Gaina se transeaza in bucati ce se prajesc in untdelemn. In untdelemnul ramas dupa prajire se caleste faina, apoi

detalii rețetă—

Snitel natur

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se taie carnea in felii, se bat usor cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper, se dau prin faina si se

detalii rețetă—

Gaina taraneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Se portioneaza gaina, se inabusa in untdelemn cu ceapa o ora, se pune sare si piper si se serveste cu legumele

detalii rețetă—

Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se

detalii rețetă—

Pui cu smantana si taitei de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Puiul se fierbe in apa cu sare, apoi se transeaza. Separat se calesc cele 4 linguri de faina in untdelemn si se

detalii rețetă—

Friptura de porc cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa

detalii rețetă—

Friptura de vitel cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Carnea se taie in bucati potrivite, iar oasele se fierb cu o ceapa. Se prajesc usor bucatile de carne in untdelemn,

detalii rețetă—

Ghiveci cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa si se da

detalii rețetă—