Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Am feliat mai subtire bucatile (nu chiar ca si pt snitele, ceva mai groase), le-am sarat putin (nu mult, ca si
detalii rețetă—Mancarea de vitel cu orez si ciuperci este gustoasa si satioasa. Se prepara din muschi de vitel, orez, ciuperci,
detalii rețetă—Felia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se
detalii rețetă—Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata
detalii rețetă—Daca preparati pieptul de gasca primul pas este taierea in bucati transversale. Se condimenteaza apoi cu sare si
detalii rețetă—Se condimenteaza carnea cu sare si piper. Se curata ceapa si legumele, si se tai marunt. Se pune untura la incins
detalii rețetă—Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se
detalii rețetă—Se freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele.
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe