Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Aripioare de pui la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca toate ingredientele,se baga aripioarele in compozitia obtinuta si se lasa la frigider pana a doua

detalii rețetă—

Pui indian tandoori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul

detalii rețetă—

Gasca cu castraveti acri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pasarea se curata si se spala in apa rece. Daca a fost tinuta prea mult pe flacara, se freaca usor cu malai, ca sa

detalii rețetă—

Perisoarele bunicii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se framanta carnea tocata cu condimentele si faina, adaugand gradat laptele. Din pasta obtinuta se formeaza

detalii rețetă—

Costite umplute servite cu ghiveci de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu

detalii rețetă—

Snitel din carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’

detalii rețetă—

Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Carnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din:

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Este ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in

detalii rețetă—

Pateu din ficat de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu

detalii rețetă—

Sarmale cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi

detalii rețetă—

Boeuf mode

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Se impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este

detalii rețetă—