Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pogacele cu cartofi sfaramicioase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Mod de preparare: se fierb cartofii, se curata, si se zdrobesc. Dupa ce se raceste, se amesteca cu faina,

detalii rețetă—

Cartofi gratinati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Cartoful se curata, se spala si se taie rondele si se aseaza intr-un vas iena. Se presara usturoiul zdrobit,

detalii rețetă—

Cartofi la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cuptorul se incinge la 210 grade. Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se

detalii rețetă—

Pui la gratar Porto

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

1. Se spala puiul intreg. 2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana

detalii rețetă—

Perisoare de cartofi cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se zdrobesc. Se toaca carnea, se potriveste de sare si piper si se

detalii rețetă—

Muschi impanat si cartofi pai

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din

detalii rețetă—

Chiftele de cartofi cruzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu

detalii rețetă—

Pasta de cartofi cu peste afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se curata pestele de piele si de oase si se zdrobeste cu furculita. Se

detalii rețetă—