Este o reteta nu doar de primavara, dar noua ne place foarte mult mai ales acum cand apare aceasta minunata verdeata.
Frunzele de spanac se aleg de codite si se spala, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa pentru 10-15 minute. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se pun pe un tocator de lemn si se toaca marunt.
Intr-o oala se adauga usturoiul razuit impreuna cu 100 ml de ulei, se pune si faina, apoi se adauga spanacul si sarea impreuna cu piperul care se calesc pentru 5 minute. Treptat peste spanacul calit se adauga laptele.
In tigaia se pune uleiul ramas, se sparg ouale si se stropesc cu ulei incins. Se adauga peste spanac si se pot servi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeBomboanele Raffaello sunt printre preferatele mele. Sunt delicioase. Inspiratie: r3nat02006 >:D
Bomboane Raffaello cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii