Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spanac cu hribi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Peste hribi se toarna apa clocotita cat sa-i cuprinda si se tin astfel timp de 15 min. Se strecoara de apa si

detalii rețetă—

Spanac cu orez si cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele de cocos se pune intr-o oala peste care turnam apa suficienta pt fiertul orezului. Lasam apa sa fiarba si

detalii rețetă—

Mancarica de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Luam 1 ceapa si o taiem in sferturi apoi o asezam pe o tava impreuna cu

detalii rețetă—

Telina cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Telina se presara cu 30 g de sare, se stropeste cu sucul de lamaie, se amesteca si se lasa 2-3 ore sa se inmoaie.

detalii rețetă—

salata din stavrid cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa se amesteca cu sare, morcovi, ulei, otet si masline. Se asaza pe platou, iar deasupra se pun bucati de peste

detalii rețetă—

Salata de ciuperci cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile

detalii rețetă—

chaud-froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Untul se topeste si se freaca cu faina dizolvata in 100 ml de supa de pasare. Se adauga restul de supa, frisca si

detalii rețetă—

Tocanita de legume cu pulpe de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune

detalii rețetă—

Mazare scazuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prajeste ceapa pana devine aurie. Peste aceasta se toarna mazarea se amesteca si apoi se toarna bulionul si apa

detalii rețetă—

Praz cu orez si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prazul se curata, se spala si se taie in bucati. Se prajeste in ulei. Intre timp se prepara un sos de rosii sau

detalii rețetă—

Vinete cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii

detalii rețetă—

Budinca de spanac cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Spanacul curatat si bine spalat se fierbe in apa clocotita cu sare si un praf de bicarbonat, peste care s-au turnat

detalii rețetă—

Rulada cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Mazarea fiarta se caleste usor in untdelemn. Se fac 6 omlete. Fiecare felie de sunca se unge cu pasta de rosii,

detalii rețetă—