Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spanac cu friganele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Spanac cu friganele este o mancare simpla de spanac servita alaturi de paine cu ou. Pare a fi o mancare banala dar

detalii rețetă—

Mancare de spanac cu ceapa si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancare de spanac cu ceapa si usturoi spanacul il spalam si ii taiem coditele. Punem apa cu condimente

detalii rețetă—

Placinta de spanac cu branza si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru placinta de spanac cu branza si smantana amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele

detalii rețetă—

Piure de spanac cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Piureul de spanac cu usturoi este sanatos si delicios, si se prepara foarte usor. Se spala bine spanacul in mai

detalii rețetă—

Galuste din gris cu piure de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de

detalii rețetă—

Mancare scazuta de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pregatim un piure de spanac. Alegem spanacul proaspat, taiem coditele, il spalam foarte bine in mai multe ape, apoi

detalii rețetă—

Rulada de piure de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile

detalii rețetă—

Piure de spanac cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se curata spanacul, se spala in multe ape reci, apoi se fierbe 10-15 minute in apa clotita cu sare, acoperit. Se

detalii rețetă—