Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tarta cu mazare cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei, adaugam

detalii rețetă—

Spanac cu usturoi si ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru reteta de spanac cu usturoi si ochiuri spanacul se alege nu trebuie sa dobanditi tehnici culinare deosebite.

detalii rețetă—

Sarmale de post cu fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Sarmale de post cu fasole boabe este o reteta delicioasa.Puteti face sarmale de post cu fasole, tarate,

detalii rețetă—

Spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust)

detalii rețetă—

Tocanita de rosii cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata merele, telina si rosiile, apoi se dau pe razatoarea mare. Se taie marunt ceapa si ardei, apoi se calesc

detalii rețetă—

Gustare vegetariana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie

detalii rețetă—

Telina cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Telina se presara cu 30 g de sare, se stropeste cu sucul de lamaie, se amesteca si se lasa 2-3 ore sa se inmoaie.

detalii rețetă—

Mancare de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata merele de coaja si cotor si se taie felii groase de circa 5 mm. Se pun la calit in tigaia cu ulei pana

detalii rețetă—

Mancare cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata merele de coaja si cotoare, se taie felii groase de circa 5 mm si se pun la calit in ulei. Dupa ce si-au

detalii rețetă—

Spanac cu sos de ghimbir

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca ingredientele pentru sos cu mixerul, cu exceptia uleiului, care se adauga treptat. Se lasa 30 de minute

detalii rețetă—

Sufleu de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierbe conopida in apa sarata, se scurge cind este gata si se lasa la o parte. Se prajeste untul cu faina si se

detalii rețetă—

Sufleu de dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Dovleacul curatat de coaja si simburi se taie in cuburi si se pune intr-o cratita cu 40 gr. margarina, amestecind

detalii rețetă—

Garnitura de portocale, mere si vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata fructele de coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si se aranjeaza in salatiera. Se

detalii rețetă—