Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rasol de peste alb cu maioneza si cartofi

complexitate reteta Redusa 

Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare,

detalii rețetă—

Peste cu capac de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand

detalii rețetă—

Peste la cuptor cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Ghiveci de crap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste

detalii rețetă—

Crap rasol cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul

detalii rețetă—

Rasol de salau cald

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin. Inainte de a se

detalii rețetă—