Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pastrav la cuptor cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de

detalii rețetă—

Crap prajit cu boia de ardei

complexitate reteta Redusa 

Pentru crap prajit cu boia de ardei pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se

detalii rețetă—

Caras prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe.

detalii rețetă—

Saramura de peste cu verdeata si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru saramura de peste cu verdeata si boia pestele trebuie portionat, apoi sters bine cu un prosop, dupa care il

detalii rețetă—

Biban in saramura cu boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul se curata mai greu de solzi. De aceea intai se frige si apoi se rad solzii. Pentru biban in saramura cu

detalii rețetă—

Crap cu sos de ardei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc

detalii rețetă—

Crap la cuptor in sos de vin si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei

detalii rețetă—

Peste in aluat crocant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa

detalii rețetă—