Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Galuste cu unt

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina.

detalii rețetă—

Paine de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se face o spuma din galbenusuri de ou, zahar, unt si rom. Adaugam faina amestecata cu nuci, cu stafide, cu

detalii rețetă—

Paine cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se cerne faina intr-un vas adanc, se pune sare, apoi se adauga drojdia frecata cu o lingura de zahar. Se framanta

detalii rețetă—

Paine cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se cerne faina, se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu cartofii fierti in coaja si trecuti prin masina de

detalii rețetă—

Paine simpla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se cerne faina, se adauga o lingurita de sare si se amesteca. Se freaca drojdia de bere cu o lingura de

detalii rețetă—

Crutoane de paine prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu,

detalii rețetă—

Coltunasi cu branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Coltunasii cu branza sunt foarte delicioase. Aceasta reteta se prepara folosind branza de oaie.

detalii rețetă—

Paine cu usturoi in ghiveci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pregatim 2 ghivece cu diametrul de 15 cm. La prima utilizare ghivecele trebuie pregatite. Le ungem cu ulei atat pe

detalii rețetă—

Placinte cu aluat de paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Preparam o baza de aluat de paine clasic cu drojdie pe care il intindem intr-o tava, il ungem cu smantana, il

detalii rețetă—

Pogaci cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete

detalii rețetă—

Foetaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem

detalii rețetă—

Placinta cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam ouale intregi cu putina sare si 4 linguri de zahar, adaugam 20 dkg de faina si 1 l de lapte. Amestecam

detalii rețetă—

Beigli

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se scoate cantitate de unt necesara din frigider si se lasa sa se incalzeasca putin. In 1,2 ml lapte caldut

detalii rețetă—

Taitei cu mac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca cu 160 grame miere si 140 grame mac macinat. Se

detalii rețetă—