Un adevarat rasfat
Incepem cu topirea untului, apoi macinarea biscuitilor. Amestecam biscuitii macinati cu untul topit si distribuim compozitia intr-o forma de tort detasabila. Eu am pus si hartie de copt in forma, dar merge si fara. Presam bine biscuitii in tava, apoi o introducem la cuptor, pentru 5 minute. Topim ciocolata. Eu am folosit cuptorul cu microunde. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase. Adaugam crema de branza si smantana, apoi ciocolata topita si omogenizam bine. Turnam aceasta compozitie peste baza de biscuiti si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 50-60 de minute. Inchidem focul si mai lasam in cuptor cateva minute, apoi scoatem tava din cuptor si lasam cheesecake-ul sa se raceasca. Mixam spuma frisca. Jumatate din frisca batuta o amestecam cu fineti si o distribuim peste cheesecake-ul rece. Cealalta jumatate de frisca o folosim pentru ornare impreuna cu zmeura.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii