Coasta de ied umpluta

Reteta preferata pentru Paste.

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
70 minute
Complexitate
medie
Coasta de ied umpluta

Ingrediente

  • coaste de ied (jumatate din carcasa)
  • 300 gr carne tocata de porc
  • organe de ied (inima, plamani, ficat, splina, rinichi)
  • 1 ceapa
  • ceapa verde
  • 3 oua
  • 2-3 catei de usturoi
  • ½ legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de piper
  • sare

Mod de preparare

Organele de ied spalate si curatate bine, se pun la fiert pana se intrepatrund bine. Intr-o alta cratita, se pune la fiert ceapa si carnea tocata, pana se patrund. Dupa racire, organele se dau prin masina de tocat, apoi acestor organe se adauga carnea fiarta si ceapa. Adaugam patrunjelul si ceapa verde, apoi ouale, usturoiul, boiaua, sarea si piperul. Amestecam pana la omogenizare. Desprindem pielita de pe coaste cu grija, in asa fel incat sa nu se rupa pana obtinem un buzunar, pentru asta ne putem ajuta de o lingura de lemn. In buzunarasul obtinut, introducem umplutura si o repartizam peste toata suprafata. Coasem apoi cu scobitori. Dupa terminarea acestei operatiuni, ungeti coasta cu sare si piper.

Intr-o tava unsa cu ulei, punem coasta, o acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la cuptor, aproximativ o ora, apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute, pana se rumeneste bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Ciorba de salata verde
2
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Carnati de porc cu cartofi taranesti
3
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
4
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
5
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Parteneri
Desert placinta impletita cu mere
Bucataras.RO

Desert placinta impletita cu mere

"Tarte si placinte rumenita si iscusite"

Desert placinta impletita cu mere
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola