Retete de pasti

Reteta Coasta de ied umpluta

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 1h:10m 
Miculaiciuc Carmen-Alina postat de
Postat pe: 21-04-2017
Adaugă în cartea de bucate
>
Reteta preferata pentru Paste.

ingrediente

4 portii

   coaste de ied (jumatate din carcasa)
   300 gr carne tocata de porc
   organe de ied (inima, plamani, ficat, splina, rinichi)
   1 ceapa
   ceapa verde
   3 oua
   2-3 catei de usturoi
   ½ legatura de patrunjel
   1 lingurita de boia dulce
   1 lingurita de piper
   sare

mod de preparare

Organele de ied spalate si curatate bine, se pun la fiert pana se intrepatrund bine. Intr-o alta cratita, se pune la fiert ceapa si carnea tocata, pana se patrund. Dupa racire, organele se dau prin masina de tocat, apoi acestor organe se adauga carnea fiarta si ceapa. Adaugam patrunjelul si ceapa verde, apoi ouale, usturoiul, boiaua, sarea si piperul. Amestecam pana la omogenizare. Desprindem pielita de pe coaste cu grija, in asa fel incat sa nu se rupa pana obtinem un buzunar, pentru asta ne putem ajuta de o lingura de lemn. In buzunarasul obtinut, introducem umplutura si o repartizam peste toata suprafata. Coasem apoi cu scobitori. Dupa terminarea acestei operatiuni, ungeti coasta cu sare si piper.

Intr-o tava unsa cu ulei, punem coasta, o acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la cuptor, aproximativ o ora, apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute, pana se rumeneste bine.

Incearca si Drob de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de ied umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.