Pasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de faina, lapte, zahar, unt, drojdie, unt, branza de vaci, smantana si oua.
Pasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta pasca cu branza se amesteca faina cu maiaua formata din drojdie, lapte si putin zahar. Se amesteca bine, apoi se adauga ouale, cojile de portocala si lamaie si untul. Se lasa la crescut. Intre timp se amesteca branza cu smantana, zaharul, sarea, faina, coaja de portocala si lamaie, ouale si sarea. Se adauga la sfarsit stafidele. Se intind din aluat 2 foi. Prima foaie se asaza intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Se toarna compozitia de branza si se acopera cu o a doua foaie. Se introduce in cuptor tava si se lasa la copt.
Pasca cu branza dulce se lasa pasca la racit, apoi se serveste pudrata cu zahar.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii